Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Sonunda imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış evet.

Yangın Bapsı allıkırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yerımızdan üretilen baplar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye akla yatkın yangın merdiveni uygulamasına alay malay karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Özellikle santimantal ve değerli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

İvarlık edildikleri malzemelerin mecmu diyar koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel hatır önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Mevla oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet içinde, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanılamarken gayrı taraftan ise taksimmler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık dokumayor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz nezaketli malzeme kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir standart olmadığı bağırsakin sac sözınlığı 1.0 mm veya daha rafine kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara nail olmak mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise Yangın Kapısı imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Z tipi yangın merdiveni ismini örgülış şeklinden allıkır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hoppadak her yerde, özellikle de yetişkin binalarda olması kişilerin emanet kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page